Podaljševanje trepalnic

podaljševanje trepalnic

Verjetno si tudi vi želite zasijati kot filmska zvezda? Uporabite permanentno podaljševanje trepalnic!

Podaljševanje trepalnic je postalo pravi modni hit a je tudi več kot dobrodošlo. Zjutraj se pogledamo v ogledalo in se nasmehnemo lepotički, ki zre v nas. Maskara postane odvečna in nenadoma imamo kar nekaj minut več časa za prvo jutranjo kavo. Trepalnice obdržijo naravni videz saj so prilepljene na vaše trepalnice le milimeter stran od začetka rasti.

Podaljševanje trepalnic je uspelo sem prelepa, kako pa jih negujem?

• v 24 urah po postopku se podaljšanih trepalnic ne smemo dotikati ali jih kakorkoli mastiti s kremami ali čistili,
• v prvih 2 dneh po postopku podaljšanja trepalnic ne smemo v savno, plavati pod vodo, oz trepalnic prekomerno izpostavljati vodi,
• izogibajmo se čistil za očesni make-up, ki vsebujejo olja ( pri nas lahko dobite nežni odstranjevalec ličil),
• izogibajmo se grobih manipulacij in dotikov trepalnic,
• ne smemo uporabljati klešč za vihanje trepalnic,
• ne uporabljajte vodoodporne maskare – ker za odstranjevanje le te potrebujemo oljni odstranjevalec ( če boste potrebovali, imamo pri nas maskaro za podaljševane trepalnice )

*Na vaše trepalnice prilepimo svilene trepalnice naravnega videza, lepilo, ki je elastično pa po nanosu postane prozorno.
Definitivno boste najprej očarane same nad seboj, ko se boste pogledale v ogledalo, nato pa boste očarale še vse okoli sebe. Saj veste, ljubezen na prvi pogled ni le prazen mit in prav pogled je tisti, ki očara in začara.