Image Alt
Nekaj

O nas

Lasek

Naša zgodba

SE JE ZAČELA ŽE LETA 1996.

Ekipa salona Lasek strmi k temu, da s svojimi izobraževanji, strmenju h kvaliteti in nudenju najboljših kozmetičnih in drugih linij, stranki ponudi maximum k boljšemu izgledu in bolj negovanim lasem.

DANICA ŽIBERT – VODJA SALONA

Po poklicu stilistka, koloristka, Literam terapevtka, svetovalka na področju nege las in podaljševanja las ter trajnega ravnanja las.

Že kot otrok sem si želela postati frizerka. V času šolanja in po njem sem svoje prve izkušnje pridobivala v salonu Beauty Hair Mihaela. Po petih letih frizerskih izkušenj sem se leta 1996 odločila stopiti na samostojno pot. Poleg dodatnega izobraževanja na področju striženja (Ricarda Rizza, Tony&Guy, Idea-acedemy, ZGAT…), spenjanja (Patrick Cameron) in barvanja las (Redken, Schwarzkopf), veliko časa posvečam negi las.

Moj moto je: “Samo negovani lasje, so lepi lasje!“

Leta 2008 sem v Avstriji, uspešno opravila usposabljanje GreatLengths za podaljševanje in nego podaljšanih las. V istem letu smo razširili našo ponudbo na novi lokaciji, s katero smo želeli poskrbeti za dobro počutje naših strank.

Dodatno izobraževanje in nadgrajevanje ponudbe je pomemben del naše vizije, s katero želimo stranki zagovotoviti najboljšo izkušnjo v salonu Lasek.

Hvala za Vaše zaupanje.

URŠA KADUNC – STILISTKA IN KOLORISTKA

Urša je že od leta 1997 stilistka in koloristka v salonu Lasek.

Že od takrat samostojna frizerka, ki pa je svoje znanje izpopolnjevala pri različnih frizerskih mojstrih – Ricarda Rizza, Patrick Cameron, Tony&Guy, itd. Še vedno nabira znanje ženskega modnega striženja, moškega striženja in nege las.

Veliko znanja ima za delo s barvami (Redken, Schwarzkopf), obvlada trajno kodranje las, fen frizure in je prava mojstrica spenjanje las. Predana je frizerskemu poklicu, delu s strankami in svetovanju, kar se odraža v velikem obisku stalnih strank.

Poleg vsega pomaga mlajšim frizerkam pri pridobivanju znanja in je v veliko pomoč vodji.

MANCA MALI – STILISTKA IN KOLORISTKA

Vedno nasmejana Manca se nam je pridružila v letu 2006. Brez nje bi bil salon manj vesel. Skuhanih pa bi bilo tudi manj kav.

Vešča vseh tehnik barvanja (Redken, Schwarzkopf), pramenov, svečanih frizur, globinskih neg in moških ter ženskih striženj, kjer se tudi veliko izobražuje (C.R.A.F.T. , See_Do_Stop_Check…).

Stranke še posebno uživajo v njenih veščih masažah glave.

V zadnjih letih se k njej vrača veliko moških strank, ki si želijo modne tehnike striženja, oblikovanje brade ali britja.

NINA – STILISTKA, KOLORISTKA IN PODALJŠEVALJKA TREPALNIC

Simpatična frizerka Nina se nam je pridružila na začetku njene frizerske poti v letu 2013.

Skozi šolanje za poklic frizerke, si je z veliko prisotnostjo nabrala bogate izkušnje v našem salonu. Udeleževala se je tudi izobraževanj striženja, barvanja, podaljševanja, zgostitve trepalnic itd.

Vešča je tehnik barvanja, uživa v oblikovanju svečanih frizur in globinskih neg. Natančnost klasičnih in modnih moških striženj, oblikovanja brad, britja ter ženskih modnih striženj se kaže v lepem številu strank, ki se vračajo zaradi njene preciznosti in ustvarjalnosti.

Stranke še posebej uživajo v negi las, predvsem pri samem pranju in masaži.

LAURA – STILISTKA IN KOLORISTKA

Laura je naša najmlajša frizerka, ki se je naši ekipi priključila kot zadnja, v juniju leta 2019.

Pokazala je veliko željo po znanju barvanja, striženja in je nepogrešljivi del našega tima. Na raznih seminarjih se stalno izobražuje.

Ležijo ji storitve barber – moška striženja, urejanje brade .

Je frizerka, ki uživa v ženskih striženjih, barvanju in prelivanju barv na dolgih laseh ter najnovejših tehnikah barvanj.

Prav tako skrbi za čudovit make up naših strank.

SONJA – STILISTKA IN KOLORISTKA

Sonja se je našemu timu pridružila junija 2018.

Kot vse začetnice, najprej kot pomočnica. Zelo hitro se je vklopila v naš tim in pokazala veliko željo po novih znanjih. Največ seminarjev je obiskala na temo striženja, barvanja in spenjanja las. Prav tako obvlada storitve barber – moška striženja, oblikovanje brade, britje itd.

Vešča je najnovejših tehnik barvanja, globinskih neg ter spetih frizur. Zaradi velike želje po znanju in učenju, je iz začetnice postala res vrhunska frizerka.