Image Alt
Storitve

Podaljševanje las in zgostitev

GreatLengths je sistem za podaljševanje las oziroma njihovo zgostitev, kjer s keratinsko snovjo pritrdimo naravne lase na lase stranke.

Lahko pa tudi za vstavljanje modnih pramen v naravnih in crazy tonih. Gre za naravne materiale, zato do alergij ne prihaja. Lasje so odporni proti vsem zunanjim vplivom (toploto, vlago, vodo). Lase lahko normalno umivamo in češemo s posebno naravno krtačo. Lahko gremo na morje, bazen, v solarij… Skratka to je življenje brez meja. Z lasmi Greatlengths dobite vse o čemur ste sanjale do sedaj.

O kakovosti večletnega Greatlengths sistema podaljševanja in zgostitve las priča veliko število zadovoljnih strank, ki se rade vračajo.

Več o tehniki si lahko pogledate na www.greatlengths.si

Mnoge predstavnice ženskega spola si želimo imeti dolge lase vsaj enkrat v življenju. Vendar to dostikrat ni lahko, saj se nekaterim lasje cepijo, imajo preredke ali pa jim preprosto zmanjka potrpežljivosti, da bi dočakale dolge lase.

Obstaja rešitev tudi za takšne težave.

V svetu se vedno bolj uveljavlja tehnika podaljševanje las. S to tehniko podaljševanja ne dosežemo le dolgih las ampak tudi zgostitev redkih las, barvne efekte … Vsajujemo naravne ali umetne lase odvisno od tega kaj si želimo. Postopek traja približno 90 minut ali več, odvisno od tega, koliko vsadkov želimo imeti.

Še posebej zanimivi so barvni prameni, saj črnolaske ni več potrebno beliti, temveč ji le vsadimo rdeče, zelene, modre, vijolične….pramene. Pri tem ne poškodujemo naravnih las in se izognemo agresivnim, kemičnim postopkom.

Kako je z vzdrževanjem? Moramo se zavedati, da je to kljub naravnim lasem, vseeno nekakšne vrste tujek v naših laseh in tega se moramo navaditi. V praksi jih čutimo 2-3 tedne, potem pa jih sprejmemo kot, da so naši.

Češemo se s posebno krtačo in umivamo s priporočenim šamponom. Za maksimalne rezultate je priporočljiva mesečna nega v salonu. Lase peremo redkeje kot ponavadi. Postopek ponovimo čez približno 4-6 mesecev. Vsadke odstranimo in nato vstavimo nove.

Pri pravilni negi in kvalitetnih podaljških ter strokovnemu vstavljanju ne pride do poškodb naravnih las.

Pri nas uporabljamo kvalitetne podaljške Greathlenghts. Kaj priporočamo za vaš tip las, pa vam svetujemo po posvetu v našem salonu.

Seveda vas zanima kakšen je postopek. Najavite se na obisk, kjer vam bomo svetovali dolžino in gostoto glede na vaš las in seveda izbrali barvo podaljškov. Kot jamstvo ob naročilu vam zaračunamo 10 % cene. Že čez 3-5 dni pa vam lase podaljšamo in zgostimo.