Podaljševanje las

Podaljševanje las

Zanima me podaljševanje las pa ne vem kako se lotiti zadeve

Podaljševanje las je vsekakor nekaj s čimer se vsaka ženska, vsaj v mislih, kdaj pa kdaj poigrava. Ženske ves čas, hote ali pa nehote, hrepenimo po nečem lepem, še lepšem, po določenih spremembah in rade smo zadovoljne s svojim videzom. Lasje so pri tem seveda zelo pomembni. Najprej lepi, zdravi lasje, potem pa tudi njihova barva in oblika.
Verjetno vam je še kako znan občutek izjemnega zadovoljstva, ko frizerski salon zapuščamo izredno zadovoljne kot tudi tisti nekoliko bolj grenkega priokusa, ko nad storitvijo nismo bile pretirano navdušene. Morda je bil kriv napačen odtenek barve ali pa samo centimeter prekratko ostriženi lasje.

Ali podaljševanje las vpliva na kvaliteto mojega življenja?

V lepotnem salonu Lasek za podaljševanje las uporabljamo sistem GreatLenghts pri katerem s keratinsko snovjo pritrdimo naravne lase na lase stranke. Prav to nam zagotavlja, da ne prihaja do alergijskih reakcij. S tako podaljšanimi lasmi lahko brez skrbi uživamo običajne radosti življenja kot so:

  • bazen
  • morje
  • solarij

Koliko časa traja podaljševanje las in kako je z vzdrževanjem?

Podaljševanje, oz. zgostitev, las ponavadi traja cca dobro uro in pol. Češemo jih s posebno krtačo, umivamo pa s priporočenim šamponom.

Namreč veliko kodramo z likalniki in kodralniki vendar pri kvalitetnih podaljških ni problem, ker podaljšani lasje zaradi svoje kvalitete prenesejo dosti več temperature oz. obdelave, kot ponavadi naši. Prav tako pa je frizura obstojnejša. Vsekakor pa je priporočljivo, da se pred postopkom najavite v salonu kjer vam kvalitetno svetujemo in odgovorimo na vsa morebitna vprašanja.