Balayage barvanje las

Balayage

 

Vas zanima nov trend barvanja las pri ženskah, ki mu sledijo tudi hollywoodske zvezdnice? Naraven videz, nezahtevna nega las, manj pogosti obiski vašega frizerja ter seveda sledenje trendom z Balayage tehniko barvanja las.

Nov trend barvanja las pri ženskah je Balayage barvanje, ki je izjemno popularen in eden najbolj vročih trendov tega leta. Temu načinu barvanja las prisegajo tudi največje hollywoodske zvezdnice. Balayage je po kar nekaj letih nadomestil prav tako izjemno priljubljeno “ombre” barvanje.

Baylage barvanje je sicer že dalj časa znan trend, ki pa se počasi vedno bolj vrača v ženski svet ter je pogosta želja strank frizerskih salonov, ki si želijo svež in moderen videz.

Trend je znan po naravnem videzu barvanih las, kjer se barve prelivajo od temnejše proti svetlejši, primeren je pa za vse barve in dolžine las.

Prelivanje barv je komaj opazno, nega barvanih las pa je izjemno nezahtevna. Zaradi naravnega videza se narastka ne opazi tako da je tudi obiskovanje frizerjev ter barvanje las manj pogosto.

Vseeno pa je primerno, če barvo las zaščitimo s šamponom ter balzamom, po potrebi pa tudi z masko, ki vam jo svetuje vaš frizer.

Oglasite se v našem salonu, kjer bomo poskrbeli za vaš svež in naraven videz!