Image Alt
Lasek

Trgovina

VIJOLIČNI ŠAMPON ZA POPOLNE BLOND LASE Za blond, posvetljene ali sive lase 200 ml

24.40 

Vijolični šampon za popolne blond lase je šampon za popravljanje tonov, posebej ustvarjen ne le za blondinke, ampak tudi za posvetljene rjavolaske in sive lase. Njegova nežna formula, ki ne vsebuje sulfatov, uravnoteži neprijetne rumene in oranžne tone, ki povzročijo neželen medeninast videz.

- +

Opis

Vijolični šampon za popolne blond lase ne vsebuje sulfatov, izboljšuje odtenke in nežno očisti lase, obenem pa vanje vnaša vijolične odtenke, ki uravnotežijo rumen ali oranžen pridih. Rezultat: medeninasti lasje so nevtralizirani, barva pa je obnovljena ter ima ponovno prvoten videz. Šampon se ponaša s tehnologijo ArganIDTM s pozitivno nabitimi mikrodelci, ki jih privlačijo negativno nabita lasna vlakna ter vnašajo antioksidantno moč arganovega olja globoko v korteks.
• Nevtralizira medeninast videz
• Za blond, posvetljene ali sive lase
• Ne vsebuje sulfatov,
fosfatov ali parabena
• Varno za barvane lase

NAVODILA ZA UPORABO
Zmasirajte v mokre lase in lasišče. Pustite, da deluje 3–5 minut. Temeljito splaknite. Nato uporabite svoj najljubši balzam Moroccanoil.
V salonu: Uporabite pri posvetlitvi za boj proti neželenim toplim odtenkom: Nanesite na čiste, obarvane lase. Pustite, da deluje 3–5 minut. Sperite.
KLJUČNE SESTAVINE
1. Tehnologija ArganIDTM: pozitivno nabite mikrokapsule privlačijo negativno nabita lasna vlakna ter vnašajo antioksidantno moč arganovega olja globoko v korteks las, obenem pa pomagajo popraviti in zapreti povrhnjico.
2. Vijolični pigment: izboljša barvo in vizualni učinek, daje globino, dimenzijo in zagotavlja naraven lesk. Ti bogati mavrični odtenki imajo tudi satenast lesk in vrhunske lastnosti prekrivanj