Image Alt
Lasek

Trgovina

Moroccanoil Treatment Purple

36.50 

Poslovite se od medeninastosti. Tretma Moroccanoil, ki ga poznate in imate radi, je zdaj oblikovan z vijoličnimi pigmenti, ki popravljajo ton. Posebej ustvarjen za potrebe blond, svetlih in sivih las, da nevtralizira medeninastost in sčasoma prepreči neželene rumene in oranžne odtenke. Ta bogata, a lahka formula, prepojena z arganovim oljem, se takoj vpije v lase, da takoj izboljša vodljivost, sijaj in zagotavlja dolgoročno nego in mehkobo, ne da bi pustila ostanke. 50ml

- +

Opis

 

Moroccanoil Treatment Purple je skupaj s prednostmi oblikovanja in negovanja obvezen pri vseh storitvah stiliziranja in salonov – en sam izdelek, ki sčasoma odpravi neželene medeninaste odtenke, takoj povrne živahnost in sijaj, hkrati pa ustvari dolgotrajno gladkost, poveča vodljivost, pospeši čas sušenja s fenom in povečanje sijaja.

  • Sčasoma nevtralizira medenino
  • Večnamenska, lahka formula z arganovim oljem in izvlečkom lanenega semena
  • Ščiti pred toplotnimi poškodbami**
  • Pomaga lasem videti in se počutiti bolj zdrave
  • 95 % anketiranih potrošnikov je reklo, da Moroccanoil Treatment Purple osveži poudarke v samo eni uporabi!*

Nanesite majhno količino na vlažne ali suhe lase. Stil kot običajno. Uporabite 2-3 krat na teden ali po potrebi. Za največje rezultate uporabljajte dosledno skozi čas. Za izboljšano toniranje uporabite skupaj s šamponom in balzamom Moroccanoil Blonde Perfecting Purple.

Opomba: Posamezni rezultati toniranja se lahko razlikujejo glede na stanje las, začetno barvo, poroznost in druge dejavnike.

Nanesite na vlažne lase kot podlago za vse pričeske. Nanesite na suhe lase za gladko kodranje las.