Image Alt
Lasek

Trgovina

Head & Hair Heal Shampoo 350ml

31.00 

Šampon, ki odpravlja in preprečuje težave s prhljajem in razdraženim lasiščem. Preprečuje izgubo las in spodbuja rast novih las…
- +

Opis

Šampon, ki odpravlja in preprečuje težave s prhljajem in razdraženim lasiščem. Preprečuje izgubo las in spodbuja rast novih las.
Piroctone Olamin in naravni izvleček aloe vere odpravljata in preprečujeta težave s prhljajem ter vnetim lasiščem.
Vitamin E, Apigenin in peptidi stimulirajo lasne mešičke za boljšo rast las. Oleanolna kislina pa preprečuje izpadanje las.
Uporaba
Nanesite in vmasirajte v mokre lase in lasišče. Temeljito izperite in ponovite postopek. Nadaljujte s Heal regeneratorjem in Heal masko. Šampon je primeren za vsakodnevno uporabo.

  • 100% vegansko
  • Klimatsko kompenzirano
  • Nikoli testirano na živalih
  • Proizvedeno na Švedskem
Linija Maria Nila, Head & Hair Heal, ščiti barvo las, zdravi in preprečuje težave s prhljajem ter miri vneto, sbeče lasišče, preprečuje izgubo las in spodbuja rast novih las. Paleta izdelkov vključuje šampon, regenerator in negovalno masko.
Aktivne sestavine za boj proti prhljaju in ki spodbujajo rast las: Aloe Vera, Piroctone Olamine in Vitamin E.
MARIA NILA CARE & STYLE koncept hkrati zagotavlja tudi zaščito barve las. Ker različni tipi las potrebujejo različne vrste nege, vsebuje vsaka linija posebno sestavino, ki ji doda edinstvene negovalne lastnosti. Vsi izdelki so  proizvedeni iz 100% veganskih sestavin in niso nikoli preizkušeni na živalih.