Image Alt
Lasek

Trgovina

Head & Hair Heal Conditioner 300 ml

31.00 

Veganski protivnetni in stimulacijski regenerator, preprečuje izgubo in spodbuja rast novih las. Zdravi in preprečuje težave s prhljajem ter lasiščem.
- +

Opis

Veganski protivnetni in stimulacijski regenerator, preprečuje izgubo in spodbuja rast novih las. Zdravi in preprečuje težave s prhljajem ter lasiščem.
Piroctone Olamin in naravni izvleček aloe vere odpravljata in preprečujeta težave s prhljajem ter vnetim lasiščem.
Vitamin E, Apigenin in peptidi stimulirajo lasne mešičke za boljšo rast las. Oleanolna kislina pa preprečuje izpadanje las.
Uporaba
Nanesite na vlažne lase, predhodno umite s Heal šamponom, pustite delovati 3 minute in dobro izperite. Regenerator je primeren za vsakodnevno uporabo. Za najboljše rezultate združite nego s Heal masko

  • 100% vegansko
  • Klimatsko kompenzirano
  • Nikoli testirano na živalih
  • Proizvedeno na Švedskem
Linija Maria Nila, Head & Hair Heal, ščiti barvo las, zdravi in preprečuje težave s prhljajem ter miri vneto, sbeče lasišče, preprečuje izgubo las in spodbuja rast novih las. Paleta izdelkov vključuje šampon, regenerator in negovalno masko.
Aktivne sestavine za boj proti prhljaju in ki spodbujajo rast las: Aloe Vera, Piroctone Olamine in Vitamin E.
MARIA NILA CARE & STYLE koncept hkrati zagotavlja tudi zaščito barve las. Ker različni tipi las potrebujejo različne vrste nege, vsebuje vsaka linija posebno sestavino, ki ji doda edinstvene negovalne lastnosti. Vsi izdelki so proizvedeni iz 100% veganskih sestavin in niso nikoli preizkušeni na živalih.