Image Alt
Lasek

Trgovina

NOVO ! Loreal&Rowenta Steam pod 3.0 – ravnalec las

299.00 

Steampod za domačo uporabo!
Poleg novega revolucionarnega salonskega Steampod-a, vam predstavljamo tudi čudovit Steampod za domačo uporabo, ki je v prelepem belem dizajnu na voljo končnim kupcem, ekskluzivno v vašem salonu. Z enakimi lastnostmi kot salonski Steampod, je tudi ta enostavnejši in hitrejši.
Vaši lasje bodo še lepši, saj bodo lasje sijoči, mehki, naravnega videza, brez poškodovanih konic in zglajeni do naslednjega pranja.

Naročilo je možno po vnaprejšnjem plačilu prek paypala ali na račun salona. Lahko pa se oglasite osebno pri nas. Preverite prej zalogo!
Danica Žibert sp
Frizerski salon Lasek
Slamnikarska cesta 1c
Domžale 1230
NLB SI56 0230 3005 1639 370

- +
Kategorija:

Opis

Steampod za domačo uporabo!
Poleg novega revolucionarnega salonskega Steampod-a, vam predstavljamo tudi čudovit Steampod za domačo uporabo, ki je v prelepem belem dizajnu na voljo končnim kupcem, ekskluzivno v našem salonu. Z enakimi lastnostmi kot salonski Steampod, je tudi ta enostavnejši in hitrejši.
Vaši lasje bodo še lepši, saj bodo lasje sijoči, mehki, naravnega videza.
Ste vedeli, da več kot 1,5 milijona žensk po celem svetu uporablja Steampod? V letu 2019 gre ta uspeh korak dalje, z ultra učinkovitim profesionalnim orodjem. Novi Steampod je še bolj praktičen, z bolj kompaktnim držalom in je 12% manjši. Je bolj enostaven, ker ima tanjše ogrodje – za kar 15%. Njegova funkcionalnost se je še povečala, s 5 nivoji toplote od 140°C do 210°C in postal je izjemno učinkovit s takojšnjim spuščanjem pare, da lahko takoj začnete s svojim ustvarjanjem.
brez poškodovanih konic in zglajeni do naslednjega pranja.