Danica Žibert- vodja salona

Po poklicu stilistka, koloristka, vizažistka, Literam terapevtka, svetovalka na področju nege las.

Že kot otrok sem si želela postati frizerka. V času šolanja in po njem sem svoje prve izkušnje pridobivala v salonu Beauty Hair Mihaela. Leta 1996 sem se odločila stopiti na samostojno pot. Poleg dodatnega izobraževanja na področju striženja (Ricarda Rizza, Tony&Guy, Idea-acedemy, ZGAT…) in spenjanja (Patrick Cameron), ter barvanja las ( Redken, Matrix), veliko časa posvečam negi las. Moj moto je: “ samo negovani lasje, so lepi lasje ❤ ❤ ❤ “

Naše stranke so rade tudi naličene, zato že vrsto let ponujamo to storitev (po metodah Tatjane Eberle , Jadranke Maravič in ostalih).

Leta 2008 sem v Avstriji, uspešno opravila usposabljanje GreatLengths, za podaljševanje in nego podaljšanih las. V istem letu smo razširili našo ponudbo na novi lokaciji, s katero smo želeli poskrbeti za dobro počutje naših strank.

Dodatno izobraževanje in nadgrajevanje ponudbe je pomemben del naše vizije, s katero želimo stranki zagovotoviti najboljšo izkušnjo v salonu Lasek.

Hvala za Vaše zaupanje.

Poiščite nas na:

Urša Kadunc – stilistka in koloristka

Urša je že od leta 1997 stilistka in koloristka v salonu Lasek.
Že od takrat samostojna frizerka, ki pa je svoje znanje izpopolnjevala pri različnih frizerskih mojstrih – Ricarda Rizza, Patrick Cameron,Tony&Guy… še vedno pa nabira znanje ženskega modnega striženja, moških striženj, neg las. Veliko znanja ima za delo z barvami (Redken, Matrix…), obvlada trajno kodranje las, fen frizure in je mojstrica spenjanje las.
Predana je frizerskemu poklicu, delu s strankami, svetovanju, kar se odraža v velikem obisku stalnih strank.
Vabljeni, da sprobate njene storitve!

Poiščite nas na:

Urša Avguštin Vončina – stilistka in koloristka

Zaposlena kot stilistka in koloristka v našem salonu že od leta 2004.
Vendar to ni bil njen začetek pri nas. Že kot dijakinjo jo je namreč pot zanesla k nam, potem pa si je izkušnje nabirala tudi v drugih salonih in izobraževanjih ( seminar Prizma 1,2,3,4, Ricard Rizza, Patrick Cameron…).
Poleg stalnega izobraževanja na področju moškega in ženskega striženja, barvanja in modnih pramen, veliko časa namenja negam las (Nanomax, Matrix in Redken globinska nega…).
Zato vsi , ki imate problem z lasmi, Urša vam bo svetovala, katera nega je najboljša za vaš tip las. Njeno področje je tudi trajno kodranje las, še posebej pa uživa v spenjanju las.
Prepustite se njenim spretnim rokam.
Vabljeni !

Poiščite nas na:

Manca Mali – stilistka in koloristka

Vedno nasmejana Manca se nam je pridružila v letu 2006. Brez nje bi bil salon manj vesel in skuhanih manj kav 😉
Vešča vseh tehnik barvanja (Redken, Matrix), pramenov, svečanih frizur, obnove las s trajnim učinkom Literam, globinske nege Redken, moških in ženskih striženj, kjer se tudi veliko izobražuje (C.R.A.F.T. , See_Do_Stop_Check…).
Stranke še posebno uživajo v njenih veščih masažah glave.
Vabljeni!

Poiščite nas na:

Nina – stilistka, koloristka in podaljševalka trepalnic

Simpatična frizerka Nina se nam je pridružila v letu 2013, na začetku njene frizerske poti. Skozi šolanje za poklic frizerka, si je z veliko prisotnjosto nabirala izkušnje tega lepega poklica v našem salonu in se udeleževala izobraževanj striženja, barvanja, podaljševanja in zgostitve trepalnic…
Vešča je tehnik barvanja (Redken, Matrix), uživa v oblikovanju svečanih frizur, se izobražuje v terapijah obnove las s trajnim učinkom Literam, globinske nege Redken in Matrix. Natančnost striženja moških klasičnih in modnih striženj, pa se kaže v lepem številu strank, ki se vračajo zaradi njene preciznosti in ustvarjalnosti.
Stranke še posebaj uživajo pri pranju glave in veščih masažah glave.
Vabljeni! www.lasek.si, T.:040766666 ✂️🔝👍🏼 Pokliči in se naroči na striženje pri Nini. Prvi obisk za vse, ki delite -15% <3 <3 <3 Velja do konca februarja 2017

Poiščite nas na:

Klara – stilistka in koloristka

Frizerka Klara se nam je pridružila v letu 2015. Vendar to ni bil njen prvi stik z našim salonom 😉kajti že v prvem letniku frizerske šole, je pri nas pridobivala frizersko znanje.
Potem jo je pot zanesla še v druge salone in zopet nazaj k nam, kjer si pridno nabira nova znanja in ustvarja lepe frizure.
Uživa v striženjih, barvanjih in pridobiva znanje Literam terapevtov – obnova las s trajnim učinkom. Kaže natančnost pri modnih in klasičnih moških ter ženskih stiženjih, kar priča veliko število stalnih strank.
Ker želi napredovati v svojih storitvah, se kali v tehnikah podaljševanja trepalnic.
Vabljeni! www.lasek.si, T.:040766666✂️🔝👍🏼Pokliči in se naroči na striženje in podaljševanje trepalnic pri Klari. Prvi obisk za vse, ki delite -10% ali všečkate <3 <3 <3 Velja do konca februarja 2017

Poiščite nas na:

Sabina Hribar – vodja Negovalnega salona Sabina

Izkušnje na področju geliranja nohtov ima že od leta 2000. V tem času se stalno izobražuje in nabira znanje geliranih nohtov , nege naravnih nohtov, depilacije, pedikur.
Uporablja vrhunsko kozmetiko (geli Magnetic, Alessandro permanentno lakiranje, Gehwol pedikure, Starpil depilacije).
Rezervirajte si svoj termin!

Poiščite nas na: